Запуск ротаційної борони Yetter у Вінницькій області

Запуск ротаційної борони Yetter у Вінницькій області

5 червня 2020 року у Вінницькій області Погребищенського району ТОВ «Грасфілд» запустила в роботу борону – мотику ротаційну американської компанії Yetter. Даний пристрій випробовували по площі засіяній соняшником. Борона – мотика показала чудове виконання задачі по збитті грунтової кірки та знищенню бурянів в фазі білої нитки.

Ротаційний ґрунтообробний агрегат призначений для суцільного та міжрядного обробітку ґрунту, та спроектований для тривалої та інтенсивної експлуатації.

Наші партнери переконалися в незамінності даної борони в період затяжних дощів, коли рослинам потрібно отримувати максимум кисню для росту і розвитку. Вона розбиває ґрунтову кірку, насичує верхній родючий шар  киснем та азотом, який потрібний для росту с/г культур.

На сьогоднішній день ТОВ «Грасфід» має в наявності повний асортимент ротаційних борін марки Yetter, від 3,6 м до 18,3 м.

Наші менеджери допоможуть підібрати Вам оптимальний варіант для ваших потреб на полях, та проконсультують Вас по всіх питаннях, що стосуються цієї машини.