Запуск глибокорозпушувача Alpego Super Craker (7-300 mech) у вінницькій області

Запуск глибокорозпушувача Alpego Super Craker (7-300 mech) у вінницькій області

02. 07.2020 року ТОВ «Грасфілд» у одному з господарств вінницької області запустило у роботу глибокорозпушувач від італійської компанії Alpego. Даний пристрій використовували для знищення орної підошви та рихлення ґрунту після збирання с/г культури. Він чудово показав себе при виконанні поставленої задачі.

Запуск глибокорозпушувача Alpego Super Craker (7-300 mech) у вінницькій області

 Alpego Super Craker – один з найбільших глибокорозпушувачів цієї компанії. Він має 7 лап та ширину захвату 3 метри. Із переваг варто відмітити:

  • Збірну конструкцію рами на болтових з’єднаннях, що полегшує ремонт та обслуговування агрегату. Досить замінити відпрацьовану деталь і глибокорозпушувач готовий до роботи, на відміну від аналогічних пристроїв конкурентів, що використовують метод  зварнювання;
  • Компанія Alpego виробляє техніку з використанням найкращої шведської сталі SSAB;
  • Геометрія стійок Craker забезпечує плавність заглиблення, що мінімізує пікові навантаження на раму машини та навіску трактора;
  • Гідрофіковані прикочуючи котки Franter;
  • В комплекті з машиною постачаються розширювачі стійок та запасні зрізні болти.

Наші партнери переконалися у незамінності даного агрегату при підготовці поля до сівби, рихленні орної підошви та розпушенні верхнього родючого шару ґрунту.

На сьогоднішній день ТОВ «Грасфілд» має в наявності на складі у м. Житомир повний асортимент глибокорозпушувачів  компанії Alpego, з кількістю лап від 5 до 11, та шириною захвату від 2 до 5 метрів.

Наші менеджери допоможуть підібрати агрегат саме під Ваші потреби і дадуть відповіді на всі Ваші питання стосовно цієї машини.