Успішний досвід ТОВ «Грасфілд» у виготовленні візків для транспортування ротаційної борони марки Yetter та John Deere

Успішний досвід ТОВ «Грасфілд» у виготовленні візків для транспортування ротаційної борони марки Yetter та John Deere

         ТОВ «Грасфілд» запустило в продаж транспортні візки для ротаційних борін марки Yetter та John Deere. Спираючись на багатий досвід у виготовленні різних пристроїв, які агрегатуються з брендовим обладнанням виробників с/г техніки та обладнання, а також завдяки плідній роботі наших інженерів, ми змогли створити цей геніальний в своїй задумці винахід. Дане технічне  рішення призначене для борін з шириною захвату до 9 м включно та дозволяє з легкістю транспортувати даний агрегат по вузьких польових дорогах, де ширина шляху менша, ніж ширина самої борони, а також по дорогах загального користування, так як візок дає змогу не виходити за межі проїжджої частини, зустрічної смуги. Девайс оснащений ліхтарями стоп – сигналів, та покажчиками повороту згідно вимог ПДР, що дозволяє транспортувати ротаційну борону в темну пору доби та за поганої видимості.

Перед запуском в продаж транспортний візок пройшов ряд тестів, які показали його кращі якості при експлуатації у реальних умовах – легкість установки та демонтажу, міцність конструкції, так як виготовляється даний агрегат зі шведської сталі марки SSAB; покращене керування трактором при транспортуванні та компактність.

Даний агрегат є як додатковою опцією при покупці ротаційної борони Yetter, John Deere, так і може поставлятися окремо, згідно побажань клієнта. Однією з кращих рис цього візка можна відмітити його порівняно невелику ціну в порівнянні з аналогічними пристроями інших компаній, а також простоту у використанні та виготовлені.

У найближчій перспективі ТОВ «Грасфілд» планує виготовлення чергової партії даних візків. Будемо раді проконсультувати Вас у цьому питанні та допомогти обрати кращу пропозицію за доступною ціною.