Початок співпраці з DIECI S.r.l., Італія

Початок співпраці з DIECI S.r.l., Італія

Шановні Партнери, в сільському господарстві завжди потрібно щось перевезти, навантажити, чи перевантажити і щоб забезпечити в цьому напрямку надійну підтримку, ми раді Вам повідомити, що Компанія "ГРАСФІЛД" розпочинає співпрацю з світовим лідером з виробництва телескопічних навантажувачів DIECI (Італія). Відтепер Ви можете підібрати саме ту модель, яка потрібна для Вашого підприємства, адже компанія DIECI виготовляє понад 110 моделей навантажувачів і є лідером у цій галузі.

Лідерство DIECI грунтується на наукових дослідженнях та інноваціях і забезпечується завдяки величезним інвестиціям.dieci

Транспортні засоби Dieci і машини для будівельної промисловості і сільського господарства, уже більше 40 років на ринку та управляється групою підприємців, які успішно діють в ряді промислових галузей в області Емілія (Італія). У вересні 1997 року асортимент машин пропонований F.lli Dieci Spa змінює назву і стає Dieci S.r.l., що є важливою і відчутною трансформацію, яка вплине в подальшому насамперед на процеси виробництва та дистрибуції. В даний час компанія має три основні пріоритети: якість, безпеку і поточні інновації, всі вони спрямовані на забезпечення максимальної задоволеності клієнтів. DIECI займає високу позицію на світовому ринку, серед небагатьох компаній, що працюють в області виробництва телескопічних навантажувачів. Виробляючи телескопічні навантажувачі для промисловості і сільського господарства, автобетонозмішувачів для будівельної промисловості, самоскиди для транспортування, шасі та спеціальних транспортних засобів, що виготовляються за специфікацією замовника - це продукти, в яких DIECI найкраще висловлює своє технологічне призначення.

Сьогодні в модельному ряду телескопічних навантажувачів DIECI  7 (33) моделей навантажувачів для сільськогосподарських робіт. Висота підйому вантажу моделі з максимальною робочою зоною досягає висоту підйому до 10 метрів, а діапазон вантажопідйомності - від 2,5 до 7,5 тон. Збірка моделей проводиться з комплектуючих провідних світових виробників. Всі навантажувачі торгової марки DIECI укомплектовані гідростатичним приводом, які працюють згідно з формулою 4х4. Наявність реверсивної гідростатичної трансмісії з двоступеневою коробкою передач забезпечує широкий діапазон швидкості: в робочому режимі. Навантажувач здатний розвивати швидкість до 7 км / год, а в транспортному режимі - до 40 км / год.

Виробники телескопічних навантажувачів DIECI піклуються про зручність користувачів, тому кожна модель оснащена комфортною, вентильованою кабіною, яка відповідає всім стандартам безпеки ROPS, FOPS.

Телескопічні навантажувачі DIECI можуть бути обладнані широким спектром навісного обладнання (більше 40 видів) для будівництва, сільського та комунального господарства.