Грейдер GT300 від DemusFM

Грейдер GT300 від DemusFM

Новий грейдер GT300 від нашого постійного партнера DemusFM вже тут!

 

Презентація грейдеру українського виробництва з використанням власних матеріалів та міжнародних стандартів якості. Рама, яка несе основне навантаження та повинна бути стійка до вібрацій при роботі, виконана зі швецької сталі заводу SSAB. Завдяки цьому конструкція тримає свою форму та розподіляє точкові коливання при активній роботі.

Повністю гідравлічне регулювання робочого відвалу та задньої частини допомагає встановити необхідні налаштування, не виходячи з кабіни трактора. Для додаткового захисту від сонця при активній роботі уся електропроводка вкрита спеціальними чохлами. Ультрафіолетові чохли виконані зі спеціальних матеріалів, які здатні витримувати прямі сонячні промені та зберігати свою еластичність.

Грейдер можна використовувати для поверхневої обробки польових доріг, зокрема вирівнювання насипу зі щебеня. Взимку та навесні відвалом очищують свіжий та вже зальодяний сніг на грунтових або дорогах державного значення.

На відео продемонстроване транспортне положення грейдеру з італійським трактором McСormick C110B-Max, потужністю 110 кінських сил. Для під'єднання також підходять класичні трактори МТЗ моделей 892 та 1221 та інші.